RULLESTILLADSER TIL MINDRE OPGAVER​​

Et rullestillads er en perfekt og let løsning til mindre stilladsopgaver. Rullestilladser giver mulighed for stor fleksibilitet, fordi de er nemme at flytte fra sted til sted. Det kan for eksempel være ved opsætning af gipslofter, ved malerarbejde eller ved montering af loftbelysning.

Vores rullestilladser overholder selvfølgelig den relevante lovgivning om sikkerhed. Rullestilladser har en en maksimal højde og belastning, så derfor bliver de mest brugt til mindre indendørs projekter i for eksempel aulaer, receptionsområder, indgangspartier og haller. Vi kommer gerne forbi for at se og bedømme opgaven sammen med jer.

Som stilladsfirma kører og monterer vi i hele Storkøbenhavn, men skulle du få brug for et stillads uden for Storkøbenhavn, så kontakt os alligevel, så finder vi også en løsning på det.

DEN LETTE LØSNING MED RULLESTILLADSER

​Vores rullestilladser er lavet af aluminium. Derved opnås et superstærkt, men let stillads, der er nemt at håndtere. Rullestilladser kan benyttes både ude og inde. Dog er de naturligvis bedst egnede til mindre stilladsopgaver, hvor der er et jævnt underlag.​

FÅ ET GODT TILBUD PÅ ET RULLESTILLADS

​Vi er altid klar med gode råd og vejledning, for det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige løsning, der gør dit arbejde nemmere og mere sikkert. Du er altid velkommen til at forhøre dig om, hvilken løsninger der passe bedst i din situation.

Ring enten til Allan Davidsen på telefon 25 21 43 59 eller til Kenneth Skovgaard på telefon 25 21 43 80 for at få et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi leverer stilladsløsninger til alle, både private og erhverv.

Hvem er vi?

Stilladsgruppen København har mange års erfaring med opstilling af stilladser for både private og erhverv. Vi har stilladser til alle opgavetyper, og er med fra start til slut.