STILLADSGRUPPEN KØBENHAVN A/S

Stilladsgruppen København A/S blev grundlagt i 2011 på baggrund af mange års erfaring med alle former for stilladser. Vi benytter os af stillads-systemet der kaldes Plus 8, der er kåret til verdens bedste.

Stilladserne er vores egne, så vi altid har fuld kontrol med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at lovgivning og sikkerhed bliver overholdt på alle tænkelige måder.

VI OPSTILLER STILLADSER FOR ALLE MEN MEST FOR ERHVERV

​Vi arbejder primært i Storkøbenhavn med udgangspunkt og lager i Hedehusene, hvilket gør det nemt for os at tilpasse ethvert behov fra vores kunder.

I dag er 95-98% af vores kunder erhvervskunder, men vi tilbyder selvfølgelig vores stilladser til alle, der har brug for dem. Og da stilladser benyttes til forskellige formål, tilbyder vi tilpassede løsninger. Facadestilladser er de mest almindelige stilladstyper, hvilket også ses i gadebilledet​.

OPSÆTNING OG TILPASNING EFTER ØNSKE OG BEHOV

​Stilladser kan naturligvis tilpasses vinduer, tage og andre forhold på huset. Dette gøres ved at forskyde det inderste stilladsdæk op eller ned i forhold til den ønskede arbejdshøjde og det aktuelle emne, der skal renoveres eller arbejdes på.

Denne arbejdsgang anvendes ved for eksempel maling af vinduer, hvor vinduerne skal kunne males på kant og fals. Stilladserne kan også tilpasses tagfoden ved tagarbejde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på lige præcis det stillads, som passer til din opgave. Ring på telefon 25 21 43 59 for at tale med Allan Davidsen eller på 25 21 43 80 for at tale med Kenneth Skovgaard. 

Du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@sg-k.dk eller til at udfylde kontaktformularen her på siden. Derefter kommer vi gerne ud for at se på opgaven sammen med jer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi leverer stilladsløsninger til alle, både private og erhverv.

Hvem er vi?

Stilladsgruppen København har mange års erfaring med opstilling af stilladser for både private og erhverv. Vi har stilladser til alle opgavetyper, og er med fra start til slut.